Niya palasi kotiin sen näköisenä kuin 6 termiittiä olisi imenyt sen kuiviin. Mutta ruoka on maistunut niin hyvin että jo parissa päivässä on koira ihan erinäköinen. 

Nyt olemme sitten ottaneet pitkää agilitytaukoa takaisin ja ollaan oltu jo kolmena päivänä peräkkäin hallilla pyörimässä. Perjantaina treenasimme hivenen keppejä ja kontakteja, muistuteltiin mieleen ihan vaan mitä se agility on. Lauantaina sitten menimme sitten ihan vaan kokeilemaan mitä möllikisoissa tapahtuisi ja hienosti selvisemme radan läpi ja viidenneksi. Vaikka koko radalla olimme ihan eri vauhdissa niin silti sitä jäi tosi hyvä mieli kun Niya teki kaiken mitä käskin tosi hienosti (tosin ehti siinä välissä suorittaa omiakin estekuvioita kun ohjaaja oli vähän myöhässä). Tänään sitten oli vuorossa ihan ne varsinaiset ohjatut agilitytreenit ja ne nyt menikin sitten jo vähän huonommin kun koirassa oli ihan liikaa kierroksia, mutta tästä ei ole muuta suuntaa kuin ylöspäin.

Ekat kisat olisi suunnitteilla toukokuulle, sitä ennen on viikonlopun mittainen Jari Suomalaisen agilityvalmennus. Eli hyvin agilitypainotteinen alku kesä tiedossa.

Neri menetti ainokaisen asemansa Niyan kotiin palatessa, mutta on kuitenkin ottanut kaverinsa ilolla vastaan, nytkin näyttävät tuolla sohvan nurkassa vierekkäin nukkuvan.