Nerin ensimmäiset agikisat on nyt onnellisesti takana päin.:-) Tuloksenahan oli HYL, mutta ollaan Nerin kanssa kokemusta rikkaampia ja tästä on hyvä jatkaa. Meidän suoritus kariutui jo kolmannella esteellä, kun Neri ohitti renkaan juoksemalla sen ohi suoraan nelos esteelle joka oli a-este. En ehtinyt reagoida tilanteeseen tarpeeksi nopeasti ja Neri ehti koskettaa etutassuillaan A:ta ennen kuin kääntyi takaisin suorittamaan renkaan. Rengaskin tuli sitten siinä hässäkässä suoritettua ensin  väärin päin, mutta sekin saatiin suoritettua lopulta oikein päin ja tehtiin rata loppuun. Ennen maalilinjaa kepit meni vähän heikosti ja keinun Neri juoksi läpi ennen sen laskeutumista. Neri ei jostain syystä ollut vauhtinsa puolestakaan ihan parhaimmillaan ja osa radastakin suoritettiin nenä maassa haistellen. Radassa oli ihan hyviäkin kohtia, mutta itselle jäi virheet eniten mieleen ja niitä tullaankin jatkossa treenaamaan urakalla. Seuraavast kisat on joskus parin kuukauden päästä kunhan Neri saa juoksunsa pidettyä (joiden pitäisi alkaa loppukuusta).

Neri pääsi viikonloppuna myös katsastamaan tyhjän keinoluolan. Vanhat metsästys taidot taisi muistua sille mieleen, nimittäin luolan jokainen nurkka tuli haisteltua. Haaveissa nyt onkin päästä joskus Nerin kanssa luola kokeisiin, mutta ensin pitänee vielä harjoitella lisää.

Niyallakin oli jännä viikonloppu kun se pääsi moikkaamaan siskotyttöään.:-) Siskosten viikonloppu kuluikin riehuessa.:-)

1193528.jpg
Neri leikkii Niyan ja Netan kanssa

1193513.jpg
Äiti ja lapset

1193499.jpg
Janna ja pari parsonia :-)

1193489.jpg
Niya nukkuu

1193493.jpg
Neri ja Niya puruluiden kimpussa

1193497.jpg
Niya syö puruluuta ja miettii maailman menoa :-)