Lumisen maiseman kunniaksi käytiin koirien kanssa ottamassa valokuvia koirien takeista. Nerin takit olen tehnyt jo vuosi sitten. Toisen olen tehnyt vanhasta villapaidasta jonka olin neulonut joskus itselleni, mutta en sitä enää käyttänyt enkä raskinut heittää roskiinkaan. Ja toinen on tehty vanhoista farkuista, molemmissa sisäpuolella on fleece-kangasta. Niyan takki on ystäväni Katjan käsialaa parin viikon takaa.

Neriä ei kiinnostanut ollenkaan poseerata kameralle, vaan sillä olisi ollut mielenkiintoisia hajuja joita haistella. Muutenkin Neri on viime päivät elellyt "omissa maailmoissaan" ja se on selvä piirre siitä että juoksut on tuloillaan.

Niyasta on ollut viime aikoina lähes mahdotonta ottaa kuvia sillon kun se on hereillä. :-) Niyan vilkkaus on nyt päässyt esille kunnolla kun Neriä ei kiinnosta pennun touhut ollenkaan. Mutta on meillä Niyan kanssa ollut myös selvää edistystä mm. hihna lenkkeilyssä..JES! Alkuunhan se oli yhtä tuskaa ja fleksissä sain sen kävelemään pari metriä Nerin ja minun perässä kun se ei kuitenkaan halunnut jäädä yksinään kauaksi meistä. Nyt kuitenkin käytetään jo tavallista hihnaa ja eteneminen ei tuota ongelmia. :-) Toinen suuri edistys askel on ollut sisäsiisteyden opettelu. Nyt jo paperille menee 80% sisälle tulleista tarpeista...no okein myönnetään 70% on ehkä lähempänä todellisuutta.;-) Kerrostalossa kun asun niin valitettavasti ulos ehtiminen pennun kanssa ei aina vielä onnistu, mutta kaikki aikanaan.:-)

Ja sitten meidän talviasuja:

1203656.jpg
"Joko voin mennä?"

1203665.jpg
"no pakko kait se tässä on vähän aikaa istua...toivottavasti nuo hyvät hajut ei sillä aikaa häviä"

1203667.jpg
" istuin jo sekunnin paikallani, joko riittää?"   
;-)